Jeg har aldrig haft et defineret mål

Jeg læser konstant om hvordan folk fortæller de har et mål.. men når jeg tænker på mit liv, har jeg aldrig haft et mål. Der er rigtig mange ting jeg gerne vil, men hvis det ikke skete, er det ok. Jeg ser ikke tilbage på at det var en katastrofe jeg ikke nåede dem.

Jeg konstant på udkig efter nye områder, jeg prøver og udvikle såvel mig selv som dem jeg er sammen med både privat og i mit arbejde, og ikke mindst optimere arbejdsgange og se nye muligheder. Men jeg sætter aldrig definerede mål. Det er bare ikke måden jeg fungere på.

Problemet med mål, er at når de er nået hvad så, nyt mål? Jeg syntes ikke min verden fungere på den måde, tværtimod.

Mit arbejdsliv har også været uden målsætninger. Efter skole arbejde jeg i en radio forretning med salg, men den havde problemer, så jeg var pludselig på min fars autoværksted, og blev så udlært automekaniker. Salg trak i mig, så jeg blev sælger inden for motorolie, så blev der en stillig ledig hos Ginge plæneklipper, så pludselig spurgte min svigerfar om jeg ville ind i it-branchen. I 1994 købte jeg Tempest og de næste 10 år udviklede forretningen sig hvert eneste år, i 1999 var der nogle medarbejdere i Tempest der kom med forslag om Managed Firewall overvågning, som resulterede i at eSec blev en realitet. Tempest blev solgt i 2004, fordi der var nogle konkurrenter som syntes det passede i deres forretning, eSec blev solgt i 2014.

Hverken Tempest eller eSec havde en målsætning om et salg, men om at begge forretninger skulle være sunde forretninger med sund vækst og ikke mindst overskud. Man kan sige målet blev nået, da både Tempest eSec var succesfulde med overskud alle årene.

Jeg er nu efter 23 år som selvstændig blevet funktioner, og har stadig ikke nogen målsætning, men en klar holdning til at de forretninger man laver, skal have mindst 2 vindere, køber og sælger.