Qualys Security Services

Qualys Security Services

Qualys er en pioner inden for cloud-baseret IT-sikkerhed og compliance.

Virksomheden blev etableret i 1999, længe før nogen var begyndt at tænke i cloud-baserede løsninger.

Qualys Cloud Platform og integrerede sikkerheds- og complianceløsninger giver virksomheder i alle størrelser et samlet overblik, samtidig med at omkostningerne bliver reduceret, når der kun er brug for én samlet platform.

Hvilke løsninger tilbyder Qualys Security Services?

Qualys leverer løsninger inden for Vulnerability Management og compliance via deres Cloud løsning. Qualys understøtter såvel internt IT som Cloud services (kan du skrive nogle eksempler på hvilke services?). Azure, AWS, Google Cloud, Oracle, IBM med flere

Det betyder, at virksomheden får et vigtigt overblik over dens IT-infrastruktur uafhængigt af, hvor enhederne befinder sig, fordi alt er repræsenteret i én samlet Qualys Portal.

Løsningerne omfatter:

 • Kontinuerlig overvågning,
 • Vulnerability Management,
 • Patch Management
 • overholdelse af politikker
 • PCI
 • sikkerhedsvurderingsspørgeskema,
 • webapplikations-scanning
 • webapplikations-firewall
 • … og mere.

Qualys leverer en vifte af services via forskellige moduler og teknologier.

Som udgangspunkt opsamler Qualys meta data, der efterfølgende bliver anvendt til at præsentere resultater i Qualys portalen baseret på de services, virksomheden har valgt.

Hvorfor vælge Qualys Security Services?

Qualys hjælper virksomheden med løbende at sikre sin IT-infrastruktur, overholde interne politikker og eksterne regler. Qualys Vulnerability Management tjekker alle servere, computere og andre enheder for sårbarheder og hjælper med at identificere de patches, der skal downloades for at rette dem.

På den måde gør Qualys platformen det nemt at danne sig et samlet overblik over virksomhedens risiko og compliance.

Sådan bliver data opsamlet

Fordi det er en Cloud baseret løsning, slipper virksomheden for selv at skulle vedligeholde en Vulnerability Management og Compliance løsning med hardware og software.

Qualys agenten, der installeres ved brug af softwaredistributionsværktøjer som Microsoft Intune, vil inden for få timer melde data ind i Qualys Portalen.

En anden fordel er, at Qualys agenten kun kræver meget få ressourcer. Hvis virksomheden ikke kan (fx er det ikke muligt på netværksudstyr) eller ønsker at installere en agent, downloades en virtuel Qualys enhed, som derefter opsamler data.

Hvilke platforme understøtter Qualys?

De fleste platforme som Windows og Mac er understøttet af Qualys. Endvidere er det også muligt at understøtte egne Windows eller Linux servere til Cloud tjenester som Azure, Google, AWS, IBM med flere.

Hvordan bliver risikoen reduceret?

Qualys portalen præsenterer data via de moduler, virksomheden vælger at abonnere på. Typisk starter man med Qualys VMDR, der er en samlet løsning til Vulnerability Management.

VMDR giver et godt overblik over virksomhedens nuværende risikobillede. Derfra kan man nemt tilføje Patch management, som med et enkelt klik udbedrer sårbarhederne og opdaterer enhederne, hvormed risikoen bliver reduceret.

Ønsker du mere information?

Er du interesseret i at vide mere om Qualys eller teste Qualys Vulnerability, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon 4025 3921.

 

Qualys VMDR Certificeret
Qualys Vulnerability Management Certificeret
Qualys Cloud Agent Certificeret

 

  •