Qualys VMDR — en samlet platform med Vulnerability Management, Detection, og Response

I sidste uge deltog jeg sammen med kunder og partnere i Qualys årlige sikkerheds konference, som især fokuserer og introducerer nyheder og trends som Qualys introducere i løber af 2020.

Samlet overblik over hvad du har

Budskab og de løsninger som Qualys fokusere på i 2020 er “Et samlet overblik over alle enheder” hvad enten det er interne servere eller desktop, cloud servere, applikationer over til mobil enheder som bærbare, iPhones, iPad, Android telefoner med mere.

Læs videre

Hvad spørger Datatilsynet om ved Sikker mail tilsyn

Som opfølgning på mit nyhedsbrev fredag den 22. november 2019, som også kan læses som blogindlæg Reglerne omkring sikker mail er skærpet af Datatilsynet, har jeg kigget på de spørgsmål datatilsynet har offentliggjort om tilsyn udført i forbindelse med kryptering af email.

Hvis ikke du helt har styr på den tekniske side af sikker mail, vil jeg foreslå at du læser min artikel først.

Hvad spørger Datatilsynet om ved tilsyn omkring Sikker mail?

Læs videre

Microsoft mener det med IKKE og skifte password hver 3 måned

– Da jeg i dag loggede ind på min administrative Office 365 konto, fik jeg besked om, at Microsoft ikke længere anbefaler skift af password hver 3 måned som default.

Undgå unødvendige adgangskode ændringer.

Det kan være til mere skade end gavn at kræve, at personer ændrer adgangskode med jævne mellemrum, da det fører til mere forudsigelige adgangskoder og forstyrrer arbejdet. Det anbefales, at du angiver adgangskoder, der aldrig udløber.

Læs videre