SPAM fra Kommunen i min e-boks

Min holdning til e-boks er, at når jeg modtager noget heri fra myndighederne, så skal jeg snarest logge ind og læse det. Jeg forventer det er privat myndigheds info jeg modtager. 

Siden 2014 har min kommune, og måske også flere andre, benyttet e-boks til at sende reklame e-mails til min virksomhed, hvilket i 2014 fik mig til og bede dem om og stoppe med dette, og gjort et forsøg igen her i efteråret 2017

Hvad er det jeg modtager?

Reklame for Fredensborg kommunes arrangementer, som f.eks. en link til “Fredensborg Kommunes Erhvervskonference 2017” og “Gratis kompetenceløft til dig og din virksomhed”. Det er uden tvivl begge to relevante arrangementer, men jeg mener bare ikke at denne type info skal fremsendes til mit firma via e-boks, ihvertfald ikke uden at jeg har godkendt eller tilmeldt mig denne type info.

Hvorfor afmelder du det ikke bare?

Det er nemlig problemet! Fredensborg kommune mener at det er relevant info, og jeg kan derfor IKKE afmelde det. Jeg har sendt dem email både via e-boks og direkte til kommunen, men aldrig fået svar.

Så er det OK at kommunen sender SPAM?

Jeg syntes det bestemt ikke. Når jeg modtager en besked om at der er ny post i min e-boks, tager jeg det seriøst, og logger ind snarest for at læse og agere på det. Kommunen må på anden vis kommunikere reklameindslag ud til virksomhedsejere, eller alternativt give mulighed for at tilpasse indhold individuelt som sendes til ens e-boks.