Om Schmitto A/S

Schmitto A|S hjælper store og mellemstore virksomheder med at formulere it sikkerhedsstrategier, der fastholder virksomhedens operationsevne og fleksibilitet. Vores ydelser omfatter analyser, sparring og hjælp til valg af services, produkter og leverandører, og er baseret på 30 års erfaring indenfor it sikkerhedsområdet.

HVAD VI TILBYDER:

Sparring og rådgivning til IT-ledelse, direktion og bestyrelse om IT-sikkerhed.

HVORDAN VI GØR DET:

Analyserer den IT sikkerhedsmæssige udfordring og optimerer teknik, ledelse og udbytte.
Dette vurderes med en praktisk tilgang til IT-sikkerhed, understøttet af erfaringer med IT virksomheder igennem 20 år, der med succes har leveret SAC ydelser, Managed Security, SIEM, End Point Security og Web Security.

HVORFOR DET VIRKER:

Efter mere end 30 år i IT sikkerhedsbranchen, har vi praktisk erfaring med hvad der virker, og hvordan man sikrer et optimalt udbytte af sine investeringer.
I kraft af værdiskabende relationer, kan vi hjælpe virksomheder med at skabe en balance mellem investering og risiko.

TIDLIGERE ERFARINGER:

Kunderne i eSec Managed Security har været alt fra mindre til mellemstore virksomheder og højt profilerede virksomheder, inklusiv C20 virksomheder. Fælles for dem alle var, at de var kunder i mange år på vore IT sikkerhedsservices, – ja mange af dem i mere end 10 år.  Kontakt mig for referencer.

SKAL VI TAGE EN DIALOG?

Kontakt mig her på Linkedin, beskriv emnet, send en email til ole@schmitto.com eller ring på +45 4025 3921.

HISTORIK:

I 1994  blev Tempest A/S etableret , med fokus på IT sikkerhedsprodukter fra RAPTOR/AXENT/SYMANTEC, Sonicwall, ISS og WRQ Reflection. I april 2000 blev eSec Managed Security A/S etableret, med fokus på Firewall log overvågning. Tempest A/S blev i 2004 solgt til Nocom/Infinigate, og eSec Managed Security A/S blev i 2014 solgt til Dubex.

Begge virksomheder leverede i alle årene stabile overskud, og var selvfinansierende.