Om Schmitto ApS

I 2017 etablerede jeg, Ole Schmitto, firmaet Schmitto ApS. Her tilbyder jeg IT-sikkerhedskonsulentydelser samt levering og implementering af Qualys Security Services.  

Du kan læse mere om Cloud Security og Qualys Security Services her

Dem, der kender mig godt, vil sige jeg er en praktisk person, der fokuserer på, at løse de IT-sikkerhedsmæssige udfordringer mine kunder har. Jeg producerer ikke lange rapporter til ledelsen, men derimod praktiske vejledninger og instruktioner, der er lette at følge.  

Jeg møder ofte mine kunder første gang, efter at de har investeret i et IT-produkt eller en ydelse, de har svært ved at få implementeret. Frem for at købe endnu en løsning hjælper jeg dem til at forstå, hvad der skete, og hvad vi sammen kan gøre, for at undgå at det samme sker igen.  

I korte træk: 

  • Jeg er oprindelig udlært automekaniker for mange år siden. 
  • I 1994 etablerede jeg Tempest ApS, som var IT-sikkerhedsdistributør til IT-firmaer. Jeg solgte firmaet til Nocom AB i 2004.  
  • I mellemtiden havde jeg i 2000 etableret eSec Managed Security ApS, der leverede Managed Security med fokus på fortolkning af sikkerhedshændelser til større danske virksomheder. Dette firma solgte jeg i 2017 til Dubex ApS. 
  • Begge virksomheder leverede i alle årene stabile overskud og var selvfinansierende. 
  • Siden 2017 har jeg udelukkende fokuseret på at drive Schmitto ApS. 

Skal vi tage en dialog? 

Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, enten ved at sende en mail til [email protected] hvor du kort beskriver dine IT-mæssige udfordringer, eller ved at ringe til mig på +45 4025 3921. 

Hvis du er på LinkedIn, kan du også kontakte mig den vej. Du finder min profil her: https://www.linkedin.com/in/oleschmitto/