IT Sikkerhedsfirma

Schmitto A/S er et IT sikkerhedsfirma, som er med til at skabe tryghed i din digitale hverdag.

Alle moderne virksomheder bør i dag have en IT sikkerhedspolitik og sikkerhedsstrategi, selvom du måske kun har en virksomheds computer, e-mail og hjemmeside. Internettets kriminelle er snu, og selvom du tænker ”det sker aldrig for mig”, kan hverdagens teknik være en faldgrube i sig selv.

Selv ved at bruge en almindelig browser, såsom Google Chrome, kan du fra den ene dag til den anden få uønskede gæster. Så sent som d. 9 marts 2019 var dette tilfældet, og Google gjorde opmærksom på en fejl, hvor en ikke-opdateret browser kunne udnyttes af IT kriminelle.

IT sikkerhed i virksomheder

Virksomhedens IT sikkerhed bør være blandt det øverste på dagsordenen. Med mere end 30 års erfaring indenfor IT sikkerhed, har Schmitto A/S en praktisk erfaring med, hvad der virker.

Schmitto A/S er et IT sikkerhedsfirma, der fokuserer på maksimalt udbytte af investeringen

Persondataforordningen

I virksomheden bør datahåndtering have en høj prioritet. Det er et emne, der har fået meget opmærksomhed, efter at Persondataforordningen fra EU blev introduceret i 2018. GDPR handler i princippet om god databehandling, og betyder bl.a. at vi skal kunne garantere lovlig, retfærdig og gennemsigtig behandling af kundernes data.

Spørgsmålet på alles læber var i 2018: ”Efterlever vi reglerne for EU persondataforordningen?” God og ansvarlig behandling af persondata betyder, at hele virksomheden skal være med på en fælles politik. Derfor skal velformulerede retningslinjer være på plads, og stadig stemme overens med kravene fra EU.

Sammen kan vi udarbejde en sikkerhedspolitik og plan for ansvarlig behandling af persondata for både medarbejdere og kunder.

Tekniske krav, løsninger og politik omsat til hverdags IT.

GDPR og IT sikkerhed går ofte hånd i hånd. Når man har beskrevet sine politikker, skal de føres ud i den praktiske dagligdag. Nogle politikker kræver ændring af brugeradfærd. Andre kræver optimering eller indkøb og implementering af teknologi, men hvilken? Hvordan sikrer vi os, at de nye løsninger er optimale og ikke skyder for højt. Kunne man anvende nogle af de allerede indkøbte.

Schmitto er et IT sikkerhedsfirma

Skal vi tage en snak?

Digitale sårbarheder, ansvarlig behandling af persondata og IT tyveri kan være en ordentlig mundfuld for enhver. Sammen kan vi tage et kig på din virksomheds nuværende situation, og se om du har brug for et IT sikkerhedsfirma, til at hjælpe dig med din sikkerhed.