Qualys VMDR

Alt synligt. Alt sikkert.

En cloud-baseret platform til IT, sikkerhed og compliance på tværs af alle dine globale IT aktiver.

Mere end 11.000 virksomheder fordelt over 130 lande, inklusiv størstedelen af virksomhederne på Forbes Top 100, stoler på Qualys Cloud Platform, når det gælder deres IT sikkerhed.

Det er sikrere, simplere og mere omkostningseffektivt.

Qualys Cloud Platform og dets integreret apps hjælper virksomheder med at simplificere deres IT-sikkerhedsoperationer og sænker omkostninger for compliance ved at levere kritisk sikkerhedsintelligens On Demand, og ved at automatisere det fulde spektrum inden for revision, compliance og beskyttelse af IT systemer og webapplikationer. 

Patch Management

Industriens mest avanceret løsning inden for automatiseret Patch Management.

Organisationer ignorer ofte hvilke ”patches” de har installeret, og hvilke mangler. En manglende klarhed kan skabe forsinkelser, sikkerhedshuller og forøge risikoen for angreb. Qualys Patch Management leverer synlighed og kontrol ved at give dig mulighed for at:

  • Hurtigt opdage sikkerhedshuller og manglende “patches”.
  • Følge ”patch” status via et dynamisk kontrolpanel.
  • Planlægge ”patch” implementering for forskellige typer af enheder på specifikke og gentagende tidspunkter.
  • Konfigurere regler og Work flows således ”patches” implementeres når, der leves op til forskellige kriterier.
  • Implementere ”patches” når det passer jer.
  • Sende beskeder til brugerne af enheder, vedr. ”patches”, systemopdateringer, instruktioner mv.

Cloud Platform

Qualys Cloud Platform har sensorer, som altid er tændt, og giver dig løbende synlighed over alle dine IT enheder med 2 sekunders mellemrum. Sensorerne er fjernstyret fra ét kontrolpanel og er selvopdaterende.

Cloud Platformen indsamler og analyserer automatisk sikkerheds- og compliance data i en skalerbar og state-of-the-art backend.

Cloud Agent

Cloud Agent fra Qualys gør at du ikke længere behøver at planlægge Windows skan eller lignende. Qualys løbende overvågningsservice lader dig proaktiv reagere overfor potentielle sikkerhedstrusler. Når nye sikkerhedshuller dukker op, får du med det samme besked om den potentielle trussel.  

Cloud Agenten giver dig global synlighed over alle dine IT enheder – uanset om de er fast tilsluttet eller er mobile enheder – med en up-to-date enhedskonfiguration, der sørger for alt lever op til dine standarder.

Cloud Agent tilfører megen funktionalitet til hele Qualys Cloud Platform.

Schmitto A/S er officiel Qualys VAS Partner

Schmitto A/S er udbyder af Qualys mange services i Danmark. Vi kan hjælpe dig med at finde den sikkerhedsløsning, der passer til din virksomhed.

Qualys VMDR Certificeret
Qualys Vulnerability Management Certificeret
Qualys Cloud Agent Certificeret

Mere info:

Kontakt mig på mobil 40253921 eller ole@schmitto.com

Blog indlæg om Qualys