Email klient Mac- iOS & Android

Jeg har testet rigtig mange email klienter på min iPhone, iPad og Mac, men “falder” hele tiden tilbage til Spark, en gratis klient, som jeg syntes har det meste, men især en funktion:

Opfølgnings ToDo på emails.

Opfølgnings ToDo på emails bør være en option, når man sender eller modtager emails. Den bør også kunne bibeholdes i email klienten, så når man rykker for et svar, ja så gør man det via den email, man allerede har sendt.

Ikke alle har den email kultur. Når jeg sender email, vælger jeg ofte at modtage en ToDo reminder næste hverdag kl. 9:00. Email’en vil så returnere ulæst til min inbox og være markeret, som en husker.

PS: Vær opmærksom på, at ovenstående opfølgnings ToDo, og andre af de services App’en tilbyder, indebærer at data gemmes på Spark’s server. Dette kan jo være et privacy issue, og måske har din virksomhed en politik om dette. Men hvis ikke? Jeg bruger jeg funktionen mange gange dagligt. Reaadle, som firmaet hedder er Tysk, så underlagt GDPR og du kan læse deres privacy politik her

Spark hjemmeside med link til Android:

The best email client for iPhone, iPad, Mac and Android | Spark

Spark Pri